The architecture features a great composition simplicity yet with a strong formal characterization that is intended to emphasize the social importance. Around the basin that currently exists, the new facilities will be built of reinforced concrete frame consisting of 38 wall - pillar of reinforced concrete poured on site, which support the new grandstand and the new roof.

The PRU’s expectations are to redevelop the compound of the ex-Forti factory, restoring certain late 19th century buildings and constructing residential buildings along the river to form isolated units

 

CLIENT:

City of Vaiano

 

PROJECT:

175 flats

 

WORK CARRIED OUT:

concept, design, working drawings, structures working drawings, mechanical engineering and electrical engineering

 

BUILD UP AREA:

18.600 m2 dwellings 15.000 m2 green area

 

DATE AND LOCATION:

2010, Vaiano, Tuscany, Italy

 

PROJECT PHASE:

Concept

La Briglia
La Briglia
La Briglia
La Briglia
La Briglia
La Briglia